SKŁADNIKI
daktyle, płatki OWSIANE bezglutenowe, siemię lniane, czekolada bezglutenowa (cukier trzcinowy, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), krem z ORZESZKÓW ZIEMNYCH, napój kokosowy, wiórki kokosowe, olej kokosowy, laska wanilii, substancja żelująca: agar, malina liofilizowana.
Masa kakaowa minimum 50 %.
OPIS
Czekoladowa delicja wśród ciast. Harmonijne połączenie smaku gorzkiej czekolady i malin.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1686 kJ/403 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 5 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.