Przeprowadzamy analizy w zakresie zawartości mikotoksyn, parametrów mikrobiologicznych, fizykochemicznych, które wykonywane są w zewnętrznych, akredytowanych laboratoriach.

NASI PARTNERZY:

PRZYKŁADOWE WYNIKI BADAŃ:

Nazwa Data aktualizacji Rozmiar
...
kasza gryczana kasza gryczana .pdf 23.12.2019 12:37:33 0,23 MiB
2019 11 14 platki owsiane 2019 11 14 platki owsiane .pdf 14.11.2019 13:48:22 0,47 MiB
2019 11 14 jablka suszone 2019 11 14 jablka suszone .pdf 22.07.2019 12:21:46 0,46 MiB
2019 07 22 soczewica 2019 07 22 soczewica .pdf 26.06.2019 10:01:15 0,46 MiB
2019 07 22 morwa suszona 2019 07 22 morwa suszona .pdf 22.07.2019 12:21:28 0,46 MiB
2019 06 26 fasola 2019 06 26 fasola .pdf 26.06.2019 10:01:15 0,46 MiB
2019 05 29 kasza jaglana 2019 05 29 kasza jaglana .pdf 29.05.2019 15:33:18 0,46 MiB
2019 05 29 kasza gryczana 2019 05 29 kasza gryczana .pdf 29.05.2019 15:33:18 0,46 MiB
2019 05 06 daktyle 2019 05 06 daktyle .pdf 06.05.2019 09:46:15 0,46 MiB
2019 03 22 plastry kokosowe 2019 03 22 plastry kokosowe .pdf 22.03.2019 10:16:22 0,31 MiB
2019 03 22 orzeszki pekan 2019 03 22 orzeszki pekan .pdf 22.03.2019 10:16:22 0,31 MiB
2019 03 19 seler 2019 03 19 seler .pdf 19.03.2019 14:00:24 0,31 MiB
2019 02 27 jagody goji 2019 02 27 jagody goji .pdf 27.02.2019 11:09:26 0,18 MiB
2019 02 22 spirulina 2019 02 22 spirulina .pdf 22.02.2019 09:08:07 0,31 MiB
2019 02 22 soja 2019 02 22 soja .pdf 22.02.2019 09:08:07 0,31 MiB
2019 02 22 platki gryczane 2019 02 22 platki gryczane .pdf 22.02.2019 09:08:06 0,31 MiB
2019 02 22 pestki dyni ciemnozielone 2019 02 22 pestki dyni ciemnozielone .pdf 22.02.2019 09:08:06 0,31 MiB
2019 02 22 fasolka biala 2019 02 22 fasolka biala .pdf 22.02.2019 09:08:06 0,31 MiB
2019 01 14 soczewica zielona 2019 01 14 soczewica zielona .pdf 03.01.2019 15:08:21 0,34 MiB
2019 01 14 daktyle 2019 01 14 daktyle .pdf 14.01.2019 09:55:39 0,36 MiB