Przeprowadzamy analizy w zakresie zawartości mikotoksyn, parametrów mikrobiologicznych, fizykochemicznych, które wykonywane są w zewnętrznych, akredytowanych laboratoriach.

NASI PARTNERZY:

PRZYKŁADOWE WYNIKI BADAŃ:

Nazwa Data aktualizacji Rozmiar
...
2022 09 26 kakao sproszkowane 2022 09 26 kakao sproszkowane .pdf 26.09.2022 15:41:38 0,10 MiB
2022 08 18 KAsza jaglana 2022 08 18 KAsza jaglana .pdf 24.08.2022 13:27:54 0,10 MiB
2022 08 04 jagody inkaskie 2022 08 04 jagody inkaskie .pdf 04.08.2022 12:55:04 0,10 MiB
2022 06 24 soczewica czarna beluga bio 2022 06 24 soczewica czarna beluga bio .pdf 04.07.2022 11:08:08 0,10 MiB
2022 06 24 groch żółty bio 2022 06 24 groch żółty bio .pdf 04.07.2022 11:08:08 0,10 MiB
2022 05 23 Sezam biały niełuskany bio 2022 05 23 Sezam biały niełuskany bio .pdf 30.05.2022 15:16:38 0,10 MiB
2022 05 23 Quinoa biała (komosa ryżowa) bio 2022 05 23 Quinoa biała (komosa ryżowa) bio .pdf 30.05.2022 15:16:38 0,10 MiB
2022 05 23 Kasza owsiana bio 2022 05 23 Kasza owsiana bio .pdf 30.05.2022 15:16:38 0,10 MiB
2022 05 23 Kasza manna bio 2022 05 23 Kasza manna bio .pdf 30.05.2022 15:16:38 0,10 MiB
2022 03 25 orzechy laskowe 2022 03 25 orzechy laskowe .pdf 05.04.2022 08:27:39 0,10 MiB
2022 02 24 maka teff 2022 02 24 maka teff .pdf 01.03.2022 11:54:32 0,10 MiB
2022 02 04 skrobia ziemniaczana 2022 02 04 skrobia ziemniaczana .pdf 01.03.2022 11:54:32 0,10 MiB
2022 01 27 ostropest plamisty 2022 01 27 ostropest plamisty .pdf 01.03.2022 11:54:32 0,10 MiB
2022 01 06 Daktyle bez pestek suszone bio 2022 01 06 Daktyle bez pestek suszone bio .pdf 10.06.2022 15:26:32 0,10 MiB