NOWOŚĆ
BATON PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM W KAKAOWEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE PROTEIN BAR WITH CHOCOLATE FLAVOUR IN COCOA COATING 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009163701
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28,2 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKOWYCH i MLEKA), polewa kakaowa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], syrop glukozowo-fruktozowy, olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2,2 %, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat czekoladowy, aromat.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1760 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 26 g
Sól: 0,17 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.