SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 27,9 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKOWEGO i MLEKA), polewa kakaowa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], syrop glukozowo-fruktozowy, olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, prażone ORZESZKI ZIEMNE 5,3 %, płatki SOJOWE, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchewka), rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat ORZECHÓW LASKOWYCH, naturalny aromat waniliowy.
OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1797 kJ / 429 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 25 g
Sól: 0,17 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.