SKŁADNIKI
ekologiczne białko z pestek dyni sproszkowane.
OPIS
Białko z ekologicznych pestek dyni pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
artość energetyczna 1612 kJ/383 kcal
Tłuszcz 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g
Węglowodany 4,9 g
w tym cukry 1,4 g
Błonnik 10 g
Białko 65 g
Sól 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.