W 1988 roku, zgodnie ze swoją etyką pracy, Aurelio Bailo założył La Spiga Bio, pierwszą rzemieślniczą fabrykę makaronu, pracującą wyłącznie z surowców organicznych lub biodynamicznych.
Od samego początku firma stawiała sobie za cel tworzenie wysokiej jakości produktów ekologicznych, przewyższających wszystkie inne dostępne na rynku. Z biegiem lat firma zmieniła nazwę na ALBIO, zaczęła wykorzystywać nowe, innowacyjne technologie, a do naszego zespołu dołączyli nowi specjaliści, podzielający tę samą pasję i wartości.
Z natury dla natury Makarony i ekologiczne produkty spożywcze Albio są wytwarzane przez rzemieślników, którzy stosują ponadczasowe metody produkcji, a wszystkie nasze surowce są uprawiane metodami ekologicznymi lub biodynamicznymi.Z biegiem lat nasza firma poświęca coraz więcej uwagi naturalnemu odżywianiu i tworzeniu właściwej równowagi między innowacją a tradycją. Używamy wyłącznie surowców WYSOKIEJ JAKOŚCI.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą:LINK

