LE PAIN DES FLEURS - WITAMY W GRONIE DOSTAWCÓW
Le Pain des Fleurs to marka organicznego i bezglutenowego pieczywa chrupkiego, która powstała w 2000 roku.

Pieczywo chrupkie „Le Pain des Fleurs” w ciągu kilku lat stało się liderem rynku na półkach każdego specjalistycznego sklepu z żywnością ekologiczną.
Proste i pozbawione zbędnych dodatków receptury naszego chrupkiego pieczywa sprawiają, że jest to produkt bardzo wyjątkowy, zrównoważony pod względem odżywczym, lekki i bardzo lekkostrawny.

Pieczywo chrupkie Le Pain des Fleurs to cenny sprzymierzeniec osób przebywających na diecie bezglutenowej lub każdego, kto chce ograniczyć dzienne spożycie glutenu.
Produkty posiadają certyfikat bezglutenowy i są wytwarzane bez drożdży, produktów mlecznych, jaj, tłuszczu i aromatów.

Dzięki naszemu unikalnemu procesowi produkcji, nasze pieczywo jest cienkie, delikatnie przypieczone i ma wyjątkową, chrupiącą konsystencję.
Nasze pieczywo chrupkie Le Pain Des Fleurs wyśmienicie smakuje zarówno bez dodatków, czy też w połączeniu z różnymi dodatkami takimi jak sery, pasty do smarowania lub owoce.

Le Pain Des Fleurs zapewnia wspaniałą przekąskę, która jest zarówno smaczna, jak i pożywna.

Zachęcamy do zapoznania się z całą ofertą: LINK


Tagi: