SKŁADNIKI
Słonecznik, nasiona chia, siemię lniane, łupina babki jajowatej, JAJA, napój ryżowy, woda, olej kokosowy, sól.
OPIS
Naturalny bezglutenowy chleb KETO wypiekany jest w 100% z naturalnych składników. Bez dodatku cukru CUKRU i żadnych mąk. Ma bardzo niską zawartość węglowodanów ( 2,4g / 100g). Jest miękki i puszysty. Długo zachowuje świeżość i miękkość. Bezpieczny i odpowiedni dla osób z celiakią, na diecie bezglutenowej i ketogenicznej. Polecany dla wszystkich osób ceniących sobie zdrowe i naturalne pieczywo. Doskonały na co dzień do każdego posiłku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 966 kJ / 231 kcal
Tłuszcz - 19,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,5 g
Węglowodany - 2,4 g
w tym cukry - 0,7 g
Białko - 5,2 g
Sól - 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.