SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku* (18 %), miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ekstrakt z wanili Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa minimum 35 %
OPIS
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2400 kJ/576 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 53 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15-18 stopni Celsjusza. Chronić przed ciepłem.