GALARETKA Z AGAREM O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON
ORGANIC GLUTEN-FREE LEMON JELLY WITH AGAR 40 g - AMYLON
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8594006668323
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,046
Objętość brutto (ml)
150
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1582 kJ/382 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 92 g
w tym cukry - 92 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Czechy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.