SKŁADNIKI
KARP filet nacinany* (Cyprinus carpio) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Filet ze skórą nacinany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Spożyć po obróbce termicznej. Filet poddany nacinaniu mięsa, co powoduje rozdrobnienie ości. Proces ten sprawia, że są one mniej wyczuwalne po obróbce termicznej, ale ich nie usuwa. Obecność śluzu na skórze jest cechą charakterystyczną ryb.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 461 kJ/ 110 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,67 g
Weglowdany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 18 g
Sól: 0,075 g
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 30 %
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +2°C
INFORMACJA LOGISTYCZNA
Zamówienia przyjmujemy do piątku do godziny 12.00. Dostawy do sklepów odbędą się w czwartki oraz piątki.
Termin przydatności RYB w dniu dostawy do Bio Planet to 6 dni.