OPIS Plastry wędzone na zimno BETTER FISH to produkt poddany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety solone poddawane są procesowi wędzenia (suszenia + zadymienia) w temperaturze do +30 stopni Celsjusza. Następnie filety są wychładzane i plastrowane. W takiej formie produkt jest gotowy do spożycia.
UWAGI Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Gotowy do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna: 804 kJ/193 kcal Tłuszcz: 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 19 g Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.