SKŁADNIKI 
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.
OPIS
MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal 
Tłuszcz: 47 g 
w tym kwasy nasycone: 20 g 
Węglowodany: 27 g 
w tym cukry: 27 g 
Błonnik: 9 g 
Białko: 10 g 
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.