SKŁADNIKI niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.
OPIS Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGA Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.