SKŁADNIKI
MAKRELA wędzona 55 % (MAKRELA, sól), majonez (olej rzepakowy, żółtko JAJA 6 %, ocet spirytusowy, cukier, sól, GORCZYCA), ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA, oliwki, kapary, natka pietruszki, sól, pieprz
OPIS
Lokalna, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowana.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1778 kJ / 431 kcal
Tłuszcz: 41,17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,94 g
Węglowodany: 0,68 g
w tym cukry: 0,68 g
Białko: 13,01 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃