PASTA Z SARDYNEK Z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
GLUTEN FREE SARDINE PASTE WITH ORGANIC PARSLEY 125 g - PAN DO MAR
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8412439286931
Masa netto (g)
125
Masa brutto (kg)
0,250
Objętość brutto (ml)
294
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SARDYNKI 55 %, cebula* 13 %, natka pietruszki* 12 %, oliwa z oliwek extra virgin* 10 %, płatki ziemniaczane* 9 %, czosnek*, pieprz*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 45 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

OPIS
Pasta do smarowania na bazie filetu z SARDYNKI (Sardina pilchardus W.) z ekologiczną natką pietruszki i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
Sardynka została złowiona w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.31/27.VIII).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 565 kJ/136 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 5,1 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,1 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.