SKŁADNIKI
PSTRĄG wędzony 45 % (PSTRĄG, sól), majonez (olej rzepakowy, żółtko JAJA 6 %, ocet spirytusowy, cukier, sól, GORCZYCA), ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA, SER feta, suszone pomidory 2 % (suszone pomidory, woda, cukier, ocet winny, sól, olej rzepakowy, mieszanka ziół), sok z cytryny, natka pietruszki, sól, pieprz
OPIS
Lokalna, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowana.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1729 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 38,87 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,87 g
Węglowodany: 3,74 g
w tym cukry: 1,70 g
Białko: 13,16 g
Sól: 0,62 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 ℃.