SKŁADNIKI
fasola biała 40 %, marchew, pietruszka, SELER, cebula, skrobia ziemniaczana, sól morska, majeranek, zioła prowansalskie, pieprz czarny, pieprz ziołowy.
OPIS
Wegański pasztet z fasoli powstaje w 100 % z naturalnych składników. Zawsze na świeżo, pod konkretne zamówienie. Jest smaczną propozycją dla wszystkich dbających o zdrowie oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej i wegańskiej. Stanowi urozmaicenie posiłków dzieci, młodzieży i dorosłych. Bez trudu można rozsmarować na chlebie ale także pokroić, a zbilansowana pikantność, majerankowy aromat i zwarta konsystencja dodatkowo podkreśla walory smakowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 352 kJ/84 kcal
Tłuszcz: 9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 3 g
w tym cukry: 2 g
Białko: 5 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce.