SKŁADNIKI
mąka semolinowa z PSZENICY durum*, SER ricotta* (25 %), JAJA*, SER twardy* (5 %), SER Italico* (5 %), olej słonecznikowy, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), SER Fontal* (3 %), płatki ziemniaczane*, sól morska, SER Parmigiano Reggiano* (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować przez 3-4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1224 kJ/292 kcal
Tłuszcz: 13,2 g
w tym kwasy nasycone: 6,1 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 1,8 g
Białko: 13 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.