SKŁADNIKI
semolina z PSZENICY durum*, SER ricotta*, JAJA* (15 %), SER twardy* (8 %), panierka* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), olej słonecznikowy*, sól morska, czarne trufle* (0,3 %), oliwa z oliwek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pierożki ze świeżego ciasta makaronowego z nadzieniem truflowym.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Pierożki wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1184 kJ/283 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 2,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć jak najszybciej.