SOS PIEPRZOWY DO STEKÓW BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - BYODO
ORGANIC GLUTEN-FREE PEPPER SAUCE FOR STEAK 250 ml - BYODO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4018462191507
Objętość netto (ml)
250
Masa brutto (kg)
0,461
Objętość brutto (ml)
674
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,46 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, olej rzepakowy*, surowy cukier trzcinowy*, ocet winny biały*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, chrzan*, pieprz czarny* (1 %), białko bobu*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakty ziołowe*, białko ryżowe*, przyprawy*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sos charakteryzuje się pikantną, pieprzną nutą i jednocześnie przyjemną świeżością - to zasługa wysokiej jakości, świeżo zmielonego pieprzu Kampot i Malabar. Sos ten nie tylko doskonale komponuje się z mięsem, ale ze względu na swoje warzywne właściwości świetnie nadaje się również do grillowanych warzyw lub pieczonych w piekarniku ziemniaków.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 990 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 0,7 g
Sól: 1,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Kategorie: Sosy \ inne sosy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.