SUCHY PROWIANT (LIOFILIZOWANE TRUSKAWKI) BIO 20 g - HELPA
ORGANIC PACKED LUNCH LYOPHILIZED STRAWBERRY 20 g - HELPA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907222061879
Masa netto (g)
20
Masa brutto (kg)
0,048
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
100 % truskawka liofilizowana plastry* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bio Suchy Prowiant Truskawka - liofilizowane truskawki w plastrach i nic więcej. Te chrupiące i aromatyczne owoce to najlepszy wybór, jeśli pragniesz cieszyć się zdrową i pyszną przekąską przez cały rok.
Co wyróżnia Bio Suchy Prowiant Truskawka?
- Skład - 100% ekologicznych truskawek i nic więcej, bez dodatku cukru i zbędnych dodatków.
- Kolor, smak i aromat świeżych truskawek.
- Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
- Wygodna forma: bardzo lekkie liofilizowane owoce w opakowaniu z wygodną, zamykaną struną.
Odkryj pełnię smaku i wartości odżywczych, które drzemią w Bio Suchym Prowiancie Truskawka. To idealna przekąska do szkoły i na wycieczkę. Możesz dodać go także do kaszek, owsianek czy jogurtu. Odkryj różnorodność smaków Suchego Prowiantu i przekonaj się, że zdrowa przekąska może być pyszna!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 22 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): HELPA (kaszki)
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Kategorie: Owoce suszone

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.